Menukaart
Voorgerechten € 14,95
(wordt geserveerd met boerenbrood, boter, olijfolie, zeezout & tapenade)
- Eendenborstpastrami, zoetzure groente, pestodressing
- Pata Negra, veldsla en rode uienchutney
- Meerval rouleau & meervalcrème, japanse zeewier-citrus vinaigrette
- Zomerse salade met roodlof, appel en vijgen, cranberrydressing
- Gegrilde watermeloen met buratta, balsamico en basilicumdressing.
Soep
- Soep van de Chef€ 8,95
Hoofdgerechten
- Traditioneel gekookte mosselen met cocktail-, remoulade- en mosselsaus25,95
- Gebakken zeebaarsfilet op zomerse wijze met mango, cherrytomaatjes en vleugje gember€ 29,95
- Gemarineerd oerhammetje met barbecuesaus, noedels op oosterse wijze€ 25,95
- Coquelette'" au vin" zomerse groente en pilav rijst € 29,95
- Gegrilde entrecote, huisgemaakte kerrieboter, boontje en groentetaart€ 33,50
Vegetarisch € 24,95
- Groentepaella met artisjok, paprika en courgette.
- Tarte tatin van aubergine met granaatappel en amandelschaafsel
Desserts € 9,95
- Cranberry-ijs van de schapenkaas boerderij "de Zeekraal"
- Sinaasappel-cremeux met kokos-banaansoepje
- Kersen-pistache bombe op biscuit, kersencurd
- Aardbeienmousse met witte chocoladeglace. limoncello-muntsorbet
Kaasplankje € 15,50
- Diverse soorten Terschellinger en Buitenlandse kaas, chutney, druiven en noten
Na het diner serveren wij bij de koffie/thee een schaaltje lekkers met o.a. bonbons van de koffie speciaalzaak 'de Ouwe Smidte' uit Midsland