Cateringvoorstellen
Menu A ( 3 gangen luxe )
Voorgerecht
- Trio van gerookte vis met cocktailsaus
- of
- Friese coppa met zoet zure groente
- of
- Schaal met verschillende voorgerechten ( toeslag € 2,50 p.p.)
Hoofdgerecht
- Skreifilet ( kabeljauw) met mosterd korst
- of
- Gebakken ossenhaas met appel-calvados saus
- bijpassend groente en aardappelgarnituur
Dessert
- Selectie van Terschellinger kaas
- of
- Cranberry parfait
- of
-
Schaal met verschillende desserts ( toeslag € 1,50 p.p.)
- 3 gangen € 35,00 per persoon
- 4 gangen € 40,00 per persoon ( inclusief kaas)
Menu B ( 3 - gangen )
-
Bospaddenstoelensoep
- Schartongfilet met rode pepersaus
- of
- Eendenborstfilet met cranberry saus
-
bijpassend groente een aardappelgarnituur
-
Vlierbessen ijs van de schapenkaasboerdeij "de Zeekraal".
- € 25,00 per persoon
-
Menu C ( 2- gangen )
- Rode curry met veel groente en vis of kip
-
gele rijst en naanbrood
-
Cranberrymousse
- € 19,50 per persoon
Uw catering kunnen we uitbreiden met een lekkere fles wijn Wit:
- TerraNoble Sauvignon Blanc € 15,00
- Pinot Grigio Delle Venezie € 17,50
- Pouilly Fumé € 20,00
- Rioja Blanco € 17,50
Rood:
- Villa Montin, merlot-cabernet € 15,00
- Chateau Lideyre, bordeaux, merlot € 20,00
- Dom. de La Santoline, cabernet sauvignon € 15,00
- Vinogallia, sangiovese € 17,50
Vegetarisch gerecht op verzoek
Voorwaarden catering
- Bestellen tot 14:00 uur, liefst 1 dag van te voren
- Betaling vooraf via tikkie of bankrekening NL 16 RABO 0114 9286 65 tnv Heeren Der Schelling
- Bezorgkosten € 3,50 per bestelling
(Oosterend geen bezorgkosten)