Menukaart
Voorgerechten € 14,95
(wordt geserveerd met boerenbrood, boter, olijfolie, zeezout & tapenade)
- Tartaar van gerookte biefstuk, gepocheerd kwarteleitje, witte uien crème
- Gerookte paling terrine met groene kruiden, citroenmelisse hangop
- Tonijn tataki, gerold in sesam, wakame salade. wasabi mayonaise
- Flan van daslook, groende aspergemousse, peterseliesaus en oude schapenkaas
- Raapsteel salade, rabarber en pistachenootjes, cranberrydressing
Soep
- Soep van de Chef€ 8,95
Hoofdgerechten
- Open lasagne met rivierkreeftstaartjes en gamba's, asperges en schaaldierensaus25,95
- Makreelfilet met groene kruiden uit de oven, voorjaarsgroente, wortelcrème€ 29,95
- Parelhoensuprême met dragonsaus, roerbakgroente, geroosterde aardappeltjes.€ 25,95
- Kort gegaarde lamshaasjes, honingtijmsaus, risotto met paddenstoelen en doperwtjes € 29,95
- Gebakken kalfsrib-eye, pepersaus, asperges, krielaardappeltjes€ 33,50
Vegetarisch € 24,95
- Geitenkaas-spinazie quiche, geroosterde paprikasaus
- Asperges à la Flamande, met ei, mosterd peterselie en gesmolten boter
Desserts € 9,95
- Vlierbessen-ijs van de schapenkaas boerderij "de Zeekraal"
- Hazelnoot semi-freddo met frambozengel
- Duindoornmousse met pure chocolade en cranberry ganache
- Duo van bosvruchten, bavarois en sorbet-ijs
Kaasplankje € 15,50
- Diverse soorten Terschellinger en Buitenlandse kaas, chutney, druiven en noten
Na het diner serveren wij bij de koffie/thee een schaaltje lekkers met o.a. bonbons van de koffie speciaalzaak 'de Ouwe Smidte' uit Midsland