Menukaart
Voorgerechten € 14,95
(wordt geserveerd met boerenbrood, boter, olijfolie, zeezout & tapenade)
- Dun gesneden gerookte kalfsmuis, croutons, aïoli en pijnboompitjes
- Tartaar van zalm, avocado, waterkers en mierikswortelmayonaise
- Salade met pulled chicken, pittige mango-ananas salsa
- Prei-nori rouleau, uienbouillon, cashewnotencrème
- Salade van roodlof, geitenkaas en appel, cranberry's en honingdressing
Soep
- Soep van de Chef€ 8,95
Hoofdgerechten
- Gebakken roodbaars met kastanjechampignons op wortelpuree en spinazie 25,95
- Kabeljauwfilet uit de oven, mosterdsaus, aardappelpuree, voorjaarsgroenten€ 29,95
- Duo van lam, stoofpotje en rack met muntsaus, stamppotje van munt en doperwten.€ 25,95
- Eendenborstfilet, cranberrysaus, noedels op Oosterse wijze € 29,95
- Gebakken ossenhaas, blauwe kaassaus, boontjes en groentemuffin€ 33,50
Vegetarisch € 24,95
- Knolselderij burger, tomaten pesto salsa
- Filodeegtaart gevuld met spinazie, paprika en ricotta, geroosterde paprikasaus
Desserts € 9,95
- Duindoorn ijs van de schapenkaas boerderij "de Zeekraal"
- Witte chocolade cremeaux met bosvruchtensorbet
- Aardbeien panna cotta en gemarineerde aardbeien
- Tartelette gevuld met cranberrymousse
Kaasplankje € 15,50
- Diverse soorten Terschellinger en Buitenlandse kaas, chutney, druiven en noten
Na het diner serveren wij bij de koffie/thee een schaaltje lekkers met o.a. bonbons van de koffie speciaalzaak 'de Ouwe Smidte' uit Midsland